• EN ÖZEL FOTOĞRAF

    Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi ve sonrası kadrajlara yansıyan en özel ve etkileyici fotoğraf karelerine ev sahipliği yapıyor.

  • Küçükçekmece Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk milletinin dik duruşunu ortaya koyan fotoğraf karelerini ölümsüzleştirmek için düzenlediği ‘15 Temmuz Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserler, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluştu.

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte sergiyi ziyaret etti.

    “15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

    Başkan Temel Karadeniz, “Öncelikle şehirleri, meydanları, caddeleri aydınlatan çok kıymetli şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu fotoğraf karelerine de yansımış olan ve büyük bir mücadele ortaya koyan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesini unutmadık, unutturmayacağız. Rabbim bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

    20 OCAK’A KADAR İZLENEBİLİR

    Fotoğraf yarışmasında jüri üyeleri tarafından seçilen ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar, 20 Ocak’a kadar Cennet Kültür ve Sanat Merkezi sergi salonunda görülebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir