• EN TEMİZ İLÇE BÜYÜKÇEKMECE

    Büyükçekmece Belediyesi'nin periyodik olarak düzenlediği "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.

  • Seminere, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar da katıldı.

    “Eğitime çok önem veriyoruz”

    Belediye personelinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde vatandaşa hizmet vermesi amacıyla gerçekleştirilen seminere katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Bu eğitimlerin ne kadar önemli olduğunu yıllardan beri görüyoruz. Çalışmanız esnasında sizi koruyan sistemler nelerse yeni gelişen şartlara göre bunları size aktarmak, sizin güvenliğinizi sağlamak hem sizin hem de bizim görevimiz. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konularında açık verirsek ceremesini en büyük siz sonrada biz çekeriz. Bu nedenle eğitimlere çok önem veriyoruz. Tehlikeli işlerde çalışan arkadaşların ısrarla eğitimden geçirilmesi bizim çok önemli. Büyükçekmece İstanbul’un en temiz ilçesi. Bu noktada vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Üstün başarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum.”

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir