• ENGELİ SEVGİYLE AŞTILAR

    Küçükçekmece Belediyesi, bedensel engelli Deniz Özturan (25) ve Rıza Yılmaz (35) çifti dünya evine girerken, asansörlü engelli aracını gelin arabası olarak tahsis ederek, çiftin en özel gününü taçlandırdı. Genç çift, bu jest için mutlu günlerinde kendilerine kolaylık sağlayan Başkan Temel Karadeniz'e teşekkür etti.

  • Sosyal belediyeciliğin marka isimlerinden Küçükçekmece Belediyesi, yürüme engelli Deniz Özturan için engelli aracını gelin arabası olarak hazırlayarak, genç çifte destek verdi.

    Engeli sebebiyle normal bir araçta yolculuk yapmakta zorlanan Deniz Özturan’ın eşi Rıza Yılmaz, Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nden en özel günlerinde eşinin rahat edebilmesi için araç talebinde bulundu. Asansörlü engelli aracını genç çiftin hizmetine sunan belediye yetkilileri, aracı gelin arabası olarak süsleterek, çifte büyük kolaylık sağladı.

    ‘YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

    Kendilerine sağladığı bu destek için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür eden Deniz Özturan, “ Eşim Küçükçekmece Belediyesi’nden araç talebinde bulundu. Yetkililer, bizi kırmadı ve çok yardımcı oldular. Benim için büyük bir kolaylık oldu. Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından Florya’da fotoğraf çekimlerimiz de yaptırıldı. Emeği olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

    ‘DÜNYAYI İYİLİK KURTARACAK’

    Heyecanını paylaşan çiçeği burnunda damat Rıza Yılmaz ise sevgilerinin engel tanımadığını ifade ederek, “4 yıldır bugünü bekliyorduk. Biliyorum ki dünyayı iyilik kurtaracak. Bu anlamda bize her türlü desteği sağlayan  Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İyilik Merkezi yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

    Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda dünya evine giren çiftin nikahını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz kıydı. Yılmaz çiftinin heyecanına ortak olan Temel Karadeniz, hayır dua ve temennilerini ileterek, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Deniz ve Rıza çiftinin nikah şahitliğini yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut da çifti tebrik etti.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir