• ENGELLERİ EL ELE AŞTILAR

    Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile ilçede ikamet eden 80 engelli çocuk ve 40 ilkokul birinci sınıf öğrencisi, Dereağzı’nda bulunan İzci Kampı’na götürüldü

  • İlkokul 1. Sınıf öğrencileri ile özel gereksinimli çocukların kaynaştırılması ve birbirleri ile olan iletişimlerinin geliştirilmesi amacıyla Beylikdüzü’nde örnek bir adım atıldı. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan organizasyonda 80 engelli çocuk, aileleri ve 40 ilkokul birinci sınıf öğrencisi, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Doğa ve İzcicilik Kampı’nda keyifli bir gün geçirdi.

    Doğa ve yeşillik içinde buluşan çocukların etkinlik boyunca birbirleri ile kaynaşması amacıyla pek çok aktivite düzenlendi. Survivor parkuru, çuval yarışı, ip çekme yarışı,kozalak toplama ve boyama etkinliklerinde becerilerini sergileyen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşadı. Sosyalleşmeye olanak tanıyan programda aileler de piknik yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir