• ENGİN ERTAÇ KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN KOLLARI SIVADI

    Küçükçekmeceli iş adamı Engin Ertaç Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece belediye başkan aday adaylığını açıkladı. 45 yıldır Küçükçekmece’de yaşadığını belirten Ertaç ben Küçükçekmece’nin evladıyım. Herşeyimiz Küçükçekmece ve bu göreve talibim’ dedi.

  • Yerel seçimlere kısı süre kala aday adaylıkları açıklanmaya başlandı. Son olarak CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İş Adamı Engin Ertaç, ‘Başka bir Küçükçekmece mümkün’ sloganıyla yola çıktı. Ertaç, ‘Yıllardır Küçükçekmece’de yaşıyorum. Burası benim evim. İnandığım için buradan aday adayıyım. Son genel seçimlerde partimiz beni 21. sırada milletvekili adayı gösterdi. Özveri ile gece gündüz çalıştım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte onun arkasında adalet yürüyüşünde yer aldım. 24 gün boyunca beraber yürüdük. Şimdide olsa yine yürürüm. Ben öteki arkadaşlar gibi oturan aday değilim. Yıllardır burada yaşıyorum. Evim, aşım, akrabamız burada’ dedi.

    KÜÇÜKÇEKMECE’DE YAPACAK ÇOK İŞ VAR

    Küçükçekmece’de yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Ertaç, Küçükçekmece’ye ivme kazandıracağız. Spordan sanata bir çok alanda faaliyetlerimiz olacak. Projelerimiz hazır. Belediye başkanı olduğumuz zaman bu projeleri teker teker hayata geçireceğiz. Küçükçekmece’nin şu anda doksan bin makası var. Bu fark çok büyük. Burada partimiz güneydoğulu kürt bir aday çıkarırsa ben bu farkın kapanacağına inanıyorum. İyi bir aday iyi bir kadro çıkarılmalı. Halka ve partiye hizmet edecek adayın çıkması gerekiyor’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir