• ERDOĞAN: KARARLI ŞEKİLDE ADIMLAR ATACAĞIZ

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazında incelemelerde bulunmak için olay yerine geldi. 20 dakika süren incelemelerin ardından Erdoğan, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal’da çöken binanın enkazına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya eşlik ediyor. Erdoğan beraberindekilerle enkaz başına giderek çalışmalarla incelemelerde bulundu. Erdoğan enkaz alanında 20 dakika kaldı.

    Erdoğan’ın olay yerinden yaptığı açıklamalar:

    Gerekli açıklamaları Bakan arkadaşlar yaptılar. Hastanede bir ziyaret yapacağız. Sonra cenaze törenine katılacağız. Buradan almamız gereken birçok ders var. Kararlı bir şekilde adımları atacağız. Şimdi burada Başsavcımız, AFAD, yetkililer çalışmalarını bitirince detaylar açıklamalar yapacağız.

    ERDOĞAN HASTANEDE

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan çıkarılan Mahmut Tayyip ve 5 yaşındaki Azra Havva Tekgöz’ü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir