• ERGUVAN TARİHÎ ESERLERE DE YANSIDI

    26 Mayıs 2017-Cuma akşamına kadar sürecek olan İstanbul’da Erguvan Zamanı Etkinlikleri, İstanbul’un seçkin Tarihi Eserlerine de ışık olarak yansıdı.

  • İstanbul’da Erguvan Zamanı Etkinlikleri kapsamında; Galata Kulesi, Beyazıt Yangın Kulesi, Tophane Çeşmesi ve III. Ahmet Çeşmesi gibi İstanbul’un Sembolü olan Tarihi Eserler de, Erguvan renklerine büründü.

    8 Mayıs (dün) tarihi itibariyle Erguvan Rengine bürünen şehrin nadide Tarihi Eserleri, etkinliklerin son günü olan 26 Mayıs’a kadar Erguvânı yansıtacak.

     Galata Kulesi’nde 70 adet, Beyazıt Kulesi’nde 60 adet RGB Wallwasher Aydınlatma Armatürü,
     Tophane Çeşmesi’nde 6 adet 150W gücünde RGB LED Projektör, III. Ahmet Çeşmesi’nde 4 adet 150W gücünde RGB LED Projektör kullanıldı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Otizm Günleri, Diyabetliler Günleri, Kadına Şiddete Hayır Günleri, Prematüre Günleri gibi özel günlerde İstanbul’un renklerini, mekanlarını, tarihi eserlerini, o özel günlerin renklerine boyamaya devam ediyor.

    İstanbul’da Erguvan Zamanı Tarihi Eser Aydınlatmaları; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Yönetimi ve Aydınlatma Müdürlüğü tarafından yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir