• ERİŞİM YASAĞI GELDİ

    Büyükçekmece 2'nci Sulh Ceza Hakimliği, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, FETÖ terör örgütü ile bağlantılı olduğu gibi gösterilmeye çalışıldığına dair yayınlanan haberlerin kabul edilebilir bir kaynağa dayandırılmadığına kanaat getirerek bu haberlere erişim yasağı getirdi.

  • Yapılan başvuruyu değerlendiren Büyükçekmece 2’nçi Sulh Ceza Hakimliği bugün verdiği kararda sanal ve yazılı, görsel medyada yayınlanan haberlere ilişkin ‘Geçerliliği kabul edilebilir herhangi bir kaynağa dayanmayan ve sadece soyut nitelikteki iddia ve değerlendirmeler’ içerdiği kanaatine vardı. Kararda, Belediye Baykanı Ekrem İmamoğlu ile terör örgütü arasında bağ bulunduğu ve hatta terör örgütü üyesi olduğu gibi haber yapılması, bir terör örgütü ile birlikte anılmasının kişilik haklarına saldırı nitelinde olduğu hususunda tereddüt bulunmadığı belirtildi.

    Söz konusu haberlerde, Ekrem İmamoğlu’nun daha Belediye Başkanı olmadan çok önce, 2009 yılında başlayıp bitmiş bir projedeki küçük ölçekli ve normal bir ticari işlemi FETÖ terör örgütü üyeliğine kanıtmış gibi gösterilmeye çalışıldığı ifade edildi.

    Başkan İmamoğlu,yaptığı açıklamada ‘Türkiye’nin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri’ olarak nitelendirdiği FETÖ terör örgütü yerine onu bahane ederek muhalefetle uğraşıldığını savunurken, “Bu tarz haberleri yapanlar, yaptıranlar, FETÖ’yle mücadeleyi istismar ederek bir vatan hainliğinin örtbas edilmesine vesile olduklarını artık anlamalıdırlar” dedi.

    1234567

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir