• ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN 14 BİN ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

    Esenyurt Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı kıyafet yardımı ile 14 bin çocuğun yüzünü güldürdü, 400 yetim de baştan aşağı giydirildi.  11 bin aileye dağıtılan tek kullanımlık kartlara da 75’er lira yüklendi.

  • Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Çocukların mutlu bir bayram geçirmesi için çalışma yapan müdürlük, bayram öncesi 14 bin çocuğa kıyafet, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Ayrıca ilçede yaşayan 400 yetim baştan aşağı giydirildi. 11 bin aileye dağıtılan tek kullanımlık banka kartlarına da 75’er lira yüklendi.

    Paylaşmanın en güzel örneklerinin bayramlarda yaşandığını ifade eden Sosyal Hizmetler Müdürü Derya Tanhal, “Esenyurt Belediyesi olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmek için çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Her yıl yaptığımız bu yardımlarla binlerce ailenin ve çocuğun bayramda mahzun olmalarının bir nebze önüne geçmiş oluyoruz. Onların güldüğünü görmek bizim için ayrı bir mutluluk diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir