ALTIN 2.240,44-0,13%
BITCOIN 2043277-6,10%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esenyurt Belediyesi’nden o yazıyla ilgili açıklama geldi

Esenyurt Belediyesi’nden o yazıyla ilgili açıklama geldi

ABONE OL
21 Mayıs 2019 18:57
Esenyurt Belediyesi’nden o yazıyla ilgili açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci – Yazar Süleyman Özışık’ın 21 Mayıs 2019 tarihli internethaber.com adlı sitesindeki yazısında, idrak etmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının ruhuna, gazetecilik etiğine ve Türk toplumunun ahlaki değerlerine uymayan, yalan, iftira ve gayri ahlaki tabirlerle Esenyurt Belediyesi’ni hedef alması nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kreş ücretleri, Sayıştay müfettişleri raporları doğrultusunda, AKP döneminde 18 Ekim 2018 tarihli, 2018/128 sayılı meclis kararı ile arttırılmıştır. Kreşlerimizde 2016 yılından bu yana devam etmekte olan derslerden hiç biri sonlandırılmamıştır.

Sosyal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında yapılan yardımlar devam etmekte olup, herhangi bir iptal durumu söz konusu değildir. Yardım kartı sahiplerinin ihtiyaç durumu da düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Cenaze nakliye ve otobüs tahsis hizmetleri hiçbir aksama olmadan devam ederken, Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm kültür merkezlerindeki etkinliklerin tamamı ücretsizdir. Ayrıca bu kültür merkezlerindeki salonlar yeşil kart sahiplerine, vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına ücretsiz tahsis edilmektedir.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetleri bünyemizdeki personel ile rutin olarak sürdürülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI​

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: