ALTIN 2.245,890,12%
BITCOIN 2133494-2,46%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

ESENYURT MECLİSİNE EN GENÇ ADAY 

ESENYURT MECLİSİNE EN GENÇ ADAY 

ABONE OL
13 Kasım 2018 17:04
ESENYURT MECLİSİNE EN GENÇ ADAY 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Esenyurt İlçe binasına babası Sait Üstündağ ile birlikte gelen Tülay Üstündağ meclis üyeliği başvuru evraklarını İlçe Başkan Yardımcısı Alican Gökçe’ye teslim ederek resmen meclis üyesi aday adayı oldu.

Kendiside uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan baba Sait Üstündağ, gençlere siyasette yol açılması gerektiğini belirtti. Üstündağ, ” Eğitimini ve akademik durumunu iyi derecede tamamlayan kızım Tülay’ın siyasette aktif rol alma istediği üzerine bugün başvuru için birlikte geldik. Bizler gençlerimize omuz vererek, her alanda olduğu gibi siyasette de onları geleceğe taşımalıyız” dedi.

Tülay Üstündağ kimdir?
1991yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğretimini Çınar Kolejinde tamamladı. 2010 yılında MEB onaylı insan kaynakları uzman sertifikasını aldı. 2016 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Sebahattin Zaim Üniversitesi Tarih ve Medeniyetler Araştırmaları Yüksek Lisansını tamamladı. YTÜ bünyesindeki Etik Kulübünde iki yıl ebru sanatıyla ilgilendi. Okul faaliyetleri dışında Bahçeşehir Üniversitesi’nde Diplomat Okulu ve Yerel Yönetimler Akademisi sertifa programlarına katıldı. 2017 yılında Esenyurt Bey-Koop Ali Çebi Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak çalıştı. 2018 yılında YTÜ, TÖMER’ de yabancılara Türkçe öğretimi sertifika programına katılarak, başarıyla tamamladı. Daha sonra Yeryüzü Çocukları Derneği’nde çalışan Suriyeli çocukları eğitim hayatına kazandırmak için eğitim verdi. Halihazırda Türkiye Gençlik Vakfı’nın Esenyurt yönetiminde yer almaktadır.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: