• ESENYURT’A KARDEŞ BELEDİYE

    Esenyurt Belediyesi 2017 yılının Şubat ayına ait olağan meclis toplantısının 2’nci birleşiminin 1’nci oturumu toplam 18 gündem maddesiyle gerçekleşti. Toplantıyı Meclis 1’nci Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetti. 

  • Açılış ve yoklamanın ardından 18 gündem maddesi Esenyurt Belediyesi meclisinde görüşüldü.  Gündem maddelerinde Kars Akyaka- Digor, Van İpekyolu, Ardahan Posof ve Bosna Hersek Federasyonu Buzim ilçe belediyeleri kardeş belediyesine ilişkin gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

    Gazi Faruk Baştürk ve Astsb. Kd. Bçvş. Bülent Aydın isimleri unutulmayacak

    Esenyurt Belediyesinin 7’inci gündem maddesi olan Bağlarçeşme Mahallesi 1169’uncu sokağın isminin Gazi Faruk Baştürk olarak ve 9’uncu gündem maddesi olan Balıkyolu Mahallesi 456’ıncı sokağın isminin ise Astsb. Kd. Bçvş. Bülent Aydın olarak değiştirilmesine ilişkin gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

    Tuşba yenileniyor

    13 ve 14’uncu gündem maddesi olan Van Tuşba’nın 3 mahallesinin yol güzergâhı ve Akköprü Mahallesine park yapımına ilişkin gündem maddesi oybirliğiyle meclisten kabul edilerek geçti.

    “Komşunu al gel” 

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Komşunu Al Gel” kampanyası kapsamında Belediyemize ait düğün salonlarının özel günlerde ücretsiz olarak tahsis edilmesine ilişkin İşletme Müdürlüğünün başkanlık teklifi oybirliği ile kabul edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir