• ESENYURT’A YENİ HASTANE GELİYOR

    Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM) her zamanki gibi yine vatandaşların işsizlik sorununa çare oldu. Esenyurt’ta hizmete girecek olan Medical Park Hastanesi’nin mülakat programı, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

  • Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan mülakata Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ESBİM Sorumlusu Suat Kaya, hastane yetkilileri ve hastanede çalışmak üzere başvuruda bulunan yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

    “8 bin 938 kişi çalışmaya devam ediyor”

    İlk etapta 220 kişi istihdam edilecek olan ve daha sonra bu sayıyı 1000’e çıkaracak olan EsenyurtMedical Park Hastanesinin mülakat töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu, “Bugün mülakat programına katıldığımız hastanemizin tüm personelleri ESBİM çatısı altında işe yerleştirilmiştir. Yani hastanenin tüm personelleri bizim tarafımızdan sağlanacaktır. Belediyemizin istihdam merkezi olan ESBİM’e kurulduğu günden bu yana 26.988 kişi kayıt yaptırmıştır. Bu kayıtlardan 13.609 kişiyi işe yönlendirildi. 8.938 kişi şuan işlerine devam etmektedir. Bütün çabamızla Esenyurt için ve Esenyurtluhemşerilerim için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Hastanede istihdam edecek olan tüm kardeşlerime yeni işlerinde kolaylıklar diliyorum. Yeni işiniz hayırlı ve uğurlu olsun. İşe yerleştirilen tüm vatandaşlarımızı işyerlerinde ziyaret edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir