• 580 ÖĞRENCİ UMRE’YE GİDECEK

    Esenyurt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Kutlu doğum haftası dolayısıyla Esenyurt Kültür Merkezi’nde program düzenledi.

  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, İlçe Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, Esenyurt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Şener Şahin, çok sayıda okul müdürleri ve öğrenciler katılım sağladı.

    “Seveni, sevdiğini kavuşturacağı için çok teşekkür ediyorum”

    Programda açılış konuşmasını Esenyurt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Şener Şahin, “ Esenyurt Belediye Başkanımız önümüzdeki günlerde İlçemizde bulunan 580 öğrencimizi Umre’ye gönderecek ve seveni, sevdiğine kavuşturacağı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

    Bu organizasyonda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum

    Ardından konuşan Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, “Öncelikle Tunceli’de şehit olan kardeşlerimi Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bugün Peygamber Efendimizin 1446’ncı doğum yılını kutluyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

    Konuşmalar ardından Semazen gösterimi ve Esenyurt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilahileri ile devam etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir