• ESENYURT’TA EĞİTİM PROTOKOLÜ

    Esenyurt Belediyesi ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği yapılarak eğitim protokolü imzalandı.

  • Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esenyurt Belediyesi iş birliğinde, ilçede açılacak olan kültürel, sosyal, mesleki, okuma-yazma ve spor amaçlı kurslarının düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolü gerçekleşti.

    Esenyurt Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli arasında gerçekleşen iş birliği prototkolü kapsamında, ilçede açılacak olan kültürel, sosyal, mesleki, okuma-yazma ve spor amaçları kursların düzenlenmesine ilişkin karşılıklı imzalar atıldı.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, yapılan bu protokol ile ilçede yaşayan vatandaşlara her alanda eğitim desteği ve kişisel gelişime katkı sağlayacağını vurguladı.

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe atılan imzaların Esenyurt için hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Başkan Alatepe, ‘ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız bu protokol, inşallah ilçemizin eğitim ve kültür çıtasını çok daha yukarıya çıkaracaktır. Düzenlenecek kurslarda başta ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, halk eğitim müdürlüğümüz ve bu çalışmada görev alacak olan her kurum ve ekibe şimdiden başarılar diliyorum’ dedi.

    Bu kapsamda; Esenyurt Belediyesi ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Esenyurt İlçesi’nde ikamet eden vatandaşlar için sosyal, kültürel mesleki kurslar, okuma yazma kursları ile spor kurslarının düzenlenmesini sağlamak.

    Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esenyurt Belediye Başkanlığı işbirliğinde, İlçemizde düzenlenecek sosyal, kültürel, mesleki, okuma yazma ve spor kursları ve etkinlikleriyle ilgili planlama, uygulama, program, rehberlik, denetim, belge tanzimi, kayıt-kabul, devam takip, kurs yeri temini, alan çalışması, öğretmen ve usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin esas ve usulleri kapsar.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir