• Esenyurt’ta futbol turnuvasında dostluk kazandı

    Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Birliği platformunun ortaklaşa düzenlediği 8. Dernekler arası Futbol Turnuvası oynanan şampiyonluk maçıyla sona erdi. Tüm maçlardan galip ayrılan Ardahan Kültür Evi takımının şampiyon olduğu turnuva, Esenyurtlular arasındaki dostluğu pekiştirdi.

  • Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformunun birlikte düzenlediği  8. Dernekler arası Futbol Turnuvası oynanan birincilik maçıyla sona erdi. 30 Mart-5 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve Esenyurt’tan 42 derneğin katıldığı turnuvanın final maçı Ardahan Kültür Evi ve Esenyurt Tokatlılar Derneği (ESTOKDER) takımları arasında Esenyurt Belediyesi Turgut Özal stadyumunda oynandı. Her iki takımın da ter döktüğü maçta, Ardahan Kültür Evi rakibini 2-0 yenerek şampiyon olurken, ikinci Esenyurt Tokatlılar Derneği (ESTOKDER), üçüncü ise Esenyurt Erzurum Dernekler Federasyonu oldu. Seyircilerden büyük ilgi gören final maçını Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da vatandaşlarla birlikte izledi. Turnuvada dereceye giren takımların ödüllerini ve kupalarını Başkan Bozkurt verdi.

    Kardeşlik için bu tür etkinlikler olmalı

    Takımları tebrik eden Esenyurt Belediye Kemal Deniz Bozkurt, “Kardeşlik barışın etkinleştirilmesi için bu tür etkinlikleri olması gerek. Ben turnuva şampiyonu Ardahan Kültür Evi’ni ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Derneklerin böyle birlik beraberlik içerisinde olmasını destekliyorum” dedi. Turnuvada Mart ayından bu yana Esenyurt’tan 42 derneğin katıldığı etkinlikte tüm karşılaşmalardan galip ayrılıp turnuvanın birincisi olan Ardahan Kültür Evi’ne 15 bin TL para ödülü verilirken, ikinci takıma 10, üçüncü takıma ise 8 bin TL ve kupa ödülü verildi. Karşılaşmalarda dereceye giren takımlar dışında turnuvaya katılan diğer dernek takımlarına, turnuvanın en iyi oyuncusuna da plaket verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir