• ESENYURT’TA TRAFİK TARİH OLUYOR

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt’un en önemli problemlerinden birisi olan trafik konusuna çözüm bulmak için projeler üretiyor.

  • 3 ay önce başlayan ve ilçenin 43 mahallesini kapsayan tüm cadde ve sokaklarda trafiğin tek yönden akmasını sağlayacak çalışmalar tamamlanmak üzere. İlçenin büyük bir bölümü tek yön uygulamasına geçerken Esenyurt Belediye Başkanı  Ali Murat Alatepe de çalışmaları yakından takip ediyor.  Başkan Alatepe,  Saadetdere Mahallesi’nda yapılan tek yön çalışmalarını inceledi.  Çalışmaları yürüten ekiplerden bilgi alan Başkan Alatepe, bölgede bulunan vatandaşların konuyla ilgili taleplerini  ve fikirlerini aldı. Vatandaşlar Alatepe’ye yapılan çalışmalara teşekkür ederek uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, uygulamada sona yaklaşıldığını belirterek “ İlçenin büyük bir bölümünde trafik tek yönden akıyor. Bu konuda sürekli denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bu çalışmalarla ilçe trafiği büyük oranda rahatlayacak. Yayaların daha rahat yürümeleri sağlanırken, yeni alanların açılmasıyla da park problemi büyük ölçüde bitecek. Tek yön uygulaması ve yaptığımız alt üst geçit ve kavşak yenileme projeleriyle ilçe trafiği rahatlayacak.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir