ALTIN 2.235,49-0,34%
BITCOIN 2058382-5,92%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ESENYURT’TAN MALTEPE ÇIKARMASI

ESENYURT’TAN MALTEPE ÇIKARMASI

ABONE OL
22 Haziran 2018 10:43
ESENYURT’TAN MALTEPE ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 23 Haziran Cumartesi günü Maltepe Meydanı’nda yapacağı mitinge Esenyurt’tan yaklaşık 100 bin kişinin katılacağını duyurdu. Gökmen cumartesi sabahı tüm seçim ofislerinin yanı sıra ilçedeki 43 mahalle muhtarlığının önünden miting alanına araç kaldıracaklarını belirterek, “Demokrasi şölenimize katılmak isteyen tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 23 Haziran Cumartesi günü Maltepe Meydanı’nda yapacağı miting için Esenyurt’tun tüm mahallelerinden sabah 09.00’da araç kaldıracaklarını belirten CHP İlçe Başkanı Gökmen, partililere ve vatandaşlara mitinge katılım çağrısı yaptı. Gökmen, “Cumartesi günü on binlerce Esenyurt’lu hemşerimizle Maltepe Meydanı’nda olacağız. Her muhtarlığın önünden otobüslerimiz kalkacak. Bazı mahallelerimizi deniz yolu ile bazı mahallelerimizi de kara yolu ile Maltepe alanına taşıyacağız. Tüm hemşerilerimi Cumartesi günü büyük İstanbul mitingimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: