• ESENYURT’UN ABİSİ KADIOĞLU

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Van’ın Gevaş ilçesine yaptırılan yeni belediye binası için Gevaş Belediye Başkanı Sinan Alkan’ın katılımı ile teşekkür yemeği organize edildi.

  • Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen “Esenyurt – Gevaş Kardeşlik Buluşması” programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Alkan, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Balta, Esenyurt Belediyesi Meclis üyeleri, Van kanaat önderleri ve Esenyurt ’ta ikamet eden çok sayıda Gevaşlı vatandaş katılım sağladı.

    ‘Sayın Kadıoğlu’na tüm Gevaşlılar adına en derin duygularınla yürekten teşekkür ediyorum’

    Van Deprem’inde Gevaş İlçesine iş makinelerini temin ettiği için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Gevaş Belediye Başkanı Sinan Alkan; “Ben Sayın Necmi Kadıoğlu’nu çok eski tanırım. Bizlere bu zamana kadar birçok yardımları olmuştur.  1974 yılında yapılan hizmet binamız vardı, ama artık kullanılacak durumda değildi. Necmi Başkanım hiç tereddüt bile etmeden projeyi üstlendi ve 4 aylık bir inşaat süresinden binamızı tekrardan bize kazandırdı.  Zor anımızda bize yardım elini uzatan, kardeş belediyecilik diyoruz ama kardeşliğin de bir büyüklüğü küçüklüğü vardır. Siz bizim ağabeyimizsiniz. Sayın Kadıoğlu sizlere en derin duygularınla tüm Van’lılar ve Gevaşlılar adına tekrardan yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

    “İnşallah bundan sonrada elimizden ne geliyorsa yapacağız”

    Van’ın Gevaş ilçesinden gelenlere hoş geldiniz diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,  “İmkânımız keşke fazla olsa da Gevaş’a çok daha fazla yardım yapabilsek. Ama bizler yine de elimizden gelen hizmeti, yardımı yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonrada elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

    Kadıoğlu,  ‘Türkiye Musul’a gelmesin diyorlar şuan Musul’da zaten 52 tane devlet var’

    Konuşmasında Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değinen Başkan Kadıoğlu, “Bildiğiniz üzere ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Bakın şuan Musul’dayız ve operasyonlarımıza devam ediyoruz. Türkiye Musul’a gelmesin diyorlar. Şuan Musul’da zaten 52 tane devlet var. Ama bunlar bizim gelmemizi istemiyorlar. Bizim Türkmen kardeşlerimiz oradalar ve şuan zulüm görüyorlar, bizler nasıl bu duruma göz yumarız. Peki, soruyorum 10 bin km uzaklıktaki Amerika’nın, Yeni Zelanda’nın Musul’da ne işi var? Atalarımızın verdiği kaynakları alıp götürmek ve kendi topraklarında kullanıp daha zengin ve daha güçlü olmak için yapıyorlar. Ama bu millet artık uyandı.  Bu millet 15 Temmuz günü nasıl ayağa kalktıysa Amerikan, İngiliz casuslarına dur dediyse, tankların tüfeklerin altına yattıysa Hz. Muhammet (S.A.V)’in ümmeti için 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine bir araya gelip dim dik ayakta durmalı, birlik beraberlik ve kardeşlik içinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.

    Konuşmalar ardından Gevaş Belediye Başkanı Sinan Alkan ve Van ilçe dernek başkanları tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir