• ESENYURT’UN YENİ KÖŞK’Ü

    Esenyurt Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde yeni bir konsept ile hizmete giren Köşk Lounge Kafe Restoran’ın açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

  • Açılış programına, İstanbul Vali Yardımcısı Abdülkadir Yazıcı, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat, belediye başkan yardımcıları,  ilçe daire amirleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kurumları ve çok sayıda seçkin konuk katılım sağladı.

    İşletme sahipleri Onur Şimşir ve Burhan Çakmak misafirlerini kapıda karşılarken, gelen konuklar müzik dinletisi ile ağırlandı.

    Köşk Lounge Kafe Restoran’ın açılış kurdele kesimi sırasında söz alan İstanbul Vali Yardımcısı Abdülkadir Yazıcı, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

    Başkan Alatepe yaptığı konuşmasında, “İlçemize iş ve istihdam açısından fayda sağlayacağını düşündüğüm güzel ve nezih bir işletme açıyoruz. Sahiplerine ve tüm personeline hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

    İşletme sahipleri Onur Şimşir ve Burhan Çakmak açılışa katılan tüm misafirleri ile ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir