• ESKİ 67’LİLER YEMEKTE BULUŞTU

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eski 67’liler (Zonguldak-Bartın-Karabük) Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin akşam yemeği programına katılım sağladı.

  • KatılımIN yoğun olduğu Esenyurt Eski 67’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen akşam yemeği programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yanı sıra Dernek Başkanı İsa Doruköz, ve çok sayıda dernek üyeleri katılım sağladı.

    Programda açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İsa Doruköz, “ İşçinin ve emekçinin halinden çok iyi anlayan bir belediye başkanımız var. Ben Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na bugün burada bizleri yalnız bırakmadığı ve dernek yerini bizlere temin ettiği için hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

    “Bu millet hiçbir zaman esir ve vatansız kalmadı”

    Dernek Başkanı İsa Doruköz ardından konuşan ve “bu günler, en fazla birlik beraberlik olma günüdür” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Başkan Kadıoğlu; “Dünya şuan bir savaşın içerisinde. Ülkemizde yaşadığımız 17-25 Aralık gezi olayları ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi her yeri karıştırmaya, insanları birbirlerini kırdırmaya çalışıyorlar. Ama bunlar hala, bu aziz milletin iman gücünü anlayamadılar. Bu millet hiçbir zaman esir ve vatansız kalmadı ve bundan sonra da Allah’ın izniyle kalmayacaktır. Son devletimizi dimdik geleceğe taşıyacak ve yarınlarımıza güçlü bir ülke bırakacağız” ifadelerini kullandı.

    e20b9288

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir