• ET BAĞIŞINA DESTEK BÜYÜK

    Kurban Bayramı’nı paylaşım ve dayanışma ruhu içerisinde geçiren Beylikdüzü Belediyesi, et ve adak bağışlarını kabul etmeye devam ediyor.

  • Bayram boyunca Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından toplanan bağışlar sonucu yaklaşık 1400 aileye 3 ton 900 kg et ulaştırıldı. Bağışçı aileleri ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve beraberindeki heyet ise bağışçılara Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teşekkür mektubunu takdim etti.

    Kurban Bayramı boyunca vatandaşın et bağışlarını toplayan Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırmak için kolları sıvadı. Halihazırda bağışları almaya devam eden belediye, bu sene bayram dolayısıyla sosyal inceleme sonucu tespit ettiği yaklaşık 1400 aileye 3 ton 900 kg et bağışında bulundu. Et bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurarak, etlerini teslim edebilirler. Detaylı bilgi almak için 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi aranabilir.

    “Emin ellerden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak en mühimi”

    Vatandaşın duyarlılığına teşekkür mahiyetinde bağışçı ailelere ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adına içinde teşekkür mektubu takdim etti.

    Bağışçı aileler, belediyenin yardımlaşmaya köprü görevi görmesini çok anlamlı bulduklarını belirterek, “Emin ellerden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak en mühimi. Bize kaldığında kurban etlerini ancak üç beş komşuya verebiliyoruz. Belediye ise yüzlerce aileye ulaşabiliyor. Bu çok değerli. Geçen sene de belediye aracılığı ile dağıtmıştık. Ayrıca derileri de gerekli kurumlara ulaştırmaya yardımcı oldular. Durumu uygun olan her vatandaşı paylaşım ve dayanışmaya davet ediyoruz.” diye konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir