• ‘EVDE PSİKOLOJİK DESTEK’

    Büyükçekmece Belediyesi, ihtiyaç duyan vatandaşlara evde bakım ve psikolojik destek hizmeti vermeyi sürdürüyor.

  • Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü uzman psikologları, hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek psikolojik destek veriyor. Verilen psikolojik destek hasta sağlığına kavuşuncaya kadar sürdürülüyor.

    Büyükçekmece’de yaşayan gününün çoğunu uyku halinde geçiren ve gece uyku sorunu yaşayan MS ve Alzheimer hastası olan B.Y’yi evinde ziyaret eden Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, B.Y ve ailesi ile görüştükten sonra aileye evde psikolojik destek verileceğini belirttiler.

    Yine Büyükçekmece’de yaşayan 83 yaşındaki Y.B’nin evine giden ekipler, Alzheimer hastası olan yaşlı kadına psikolojik destek hizmeti verdi. Büyükçekmece Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı uzman psikologlar Y.B sağlığına kavuşuncaya kadar psikolojik destek vermeyi sürdürecek.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de ikamet eden ancak evinden çıkamayan, yatalak ve maddi imkanı yeterli olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara her türlü sağlık hizmetinin verildiğini belirterek; “Sağlık Müdürlüğü’müzün uzman ekipleri ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, sağlık hizmeti veriyor. Ayrıca evde psikolojik destek hizmeti de veriliyor. Evlerinde sağlık hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız mutlaka belediyemizi arayarak bize ulaşsınlar” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir