• EVSİZ KEDİ KALMAYACAK

    Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne hayvan severlerden de destek geliyor.

  • Müdürlüğün seçim sandıklarından ürettiği kedi evlerini örnek alan Onur Marketler zinciri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 adet kedi evi yaptırarak Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağışladı.

    Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, seçim sonrası atıl durumda olan ahşap seçim sandıklarını değerlendirerek, ürettiği kedi evlerini Beylikdüzü sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirmeye devam ediyor. Sokak hayvanlarının ihtiyaçları konusunda ilçede yaşayan hayvanseverler ile işbirliği içinde olan Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Onur Marketler zincirinden de bir destek geldi.

    Müdürlüğün yaptığı kedi evlerinden feyz alarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında yetkililer kendi ürettikleri kedi evlerini Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel’e teslim etti.  Kedi evlerinin dağıtımı için en sağlıklı yerin Veteriner İşleri Müdürlüğü olduğu düşüncesi ile gerçekleşen bu bağışın bir ilk olduğunu belirten Tunçel, “Hayvan severlerle sürekli iş birliği içinde çalışıyoruz. Bu davranışın ilçede yaşayan tüm vatandaşlara örnek olmasını istiyoruz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir