• FENERBAHÇE’DE ŞOK İSTİFALAR

    Sarı Lacivertli kulüpte tüm İstanbul bölge sorumluları gece yarısı gönderdikleri bildiriyle Ali Koç'u desteklediklerini belirterek istifa ettiklerini duyurdular.

  • Fenerbahçe Spor Kulübü 3. Bölge Başkanı Alaattin Yavuz GÜNEŞ ile  Bakırköy Bölge Sorumlusu  Mutlu Aydın GÜNEŞLİ, Başakşehir Bölge Sorumlusu Onur GÜL , Avcılar Bölge Sorumlusu Ünal Güneri, Beylikdüzü Bölge Sorumlusu İsmail Yalçın ,  Esenyurt  Bölge Sorumlusu Gürbüz SÜLEYMANOĞLU ve Küçükçekmece Bölge Sorumlusu Erdal ŞEN Başkanları Ali Koç’u destekleme kararı aldıkları bir deklarasyon yayınlayarak görevlerinden istifa ettiler.

    3. Bölge sorumlusu Allaattin Yavuz Güneş ve yedi ilçenin bölge sorumlusunun ortak olarak imzaladı istifa metni şöyle :

    Sayın Aziz YILDIRIM FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı

    Zatıallerinizin FENERBAHÇE Spor Kulübü tarihindeki birçok ilk’lerin ve en’lerin sahibi olarak yaptığınız hizmetlerden dolayı gönlümüzdeki yeriniz yadsınamaz. Fakat son zamanlarda kulübümüzün içinde bulunduğu mali durum ve tüm mecralarda hakkının savunulamaması biz Büyük FENERBAHÇE Camiasını son derece üzmekte ve çaresizliğe itmektedir.

    Hele hele son haftalarda gerçekleşen SPONSORLUK ANLAŞMASI ve YETİŞTİRME TARAFTAR AÇIKLAMASI bizleri; FENERBAHÇE’mize gönül veren etrafımızdaki birçok FENERBAHÇE’liyi derinden yaralamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurtuluş Mücadelesinde başlayan ve 3 Temmuz süreci ile taçlanan FENERBAHÇE’mizin birlik ve beraberliği tüm bu gelişmeler neticesinde bozulacağını öngörmek hiç de zor değildir.

    Bu vesile ile bizler; menfaatini hiçbir zaman FENERBAHÇE’mizin önüne koymayan insanlar olarak; uzun zamandan beri şeref ve gururla yürütmekte olduğumuz, FENERBAHÇE Spor Kulübü, İstanbul İli Bölge Sorumluluğu görevlerimizden istifa ediyoruz. ZAMAN ARTIK YENİ BİR KANLA ESKİ HEYECANIMIZI YAKALAMA, ATILIM VE HER BAKIMDAN YENİLENME ZAMANIDIR.

    2018 yılı, Haziran ayında yapılacak olan seçimli kongremizde Başkan Adaylığını bugüne kadar olmadık bir şekilde kendi çatımız altında ve kendi üyelerimiz huzurunda hiçbir grubun adayı ve desteği olmadan, önce Allah’ın izniyle, sonra sizlerin desteği ifadesi ile açıklayan Büyük FENERBAHÇE’li Sayın Ali KOÇ’un FENERBAHÇE’mizde aranan yeni kan olduğuna ve FENERBAHÇE’mizin aleyhine bozulan her alandaki bütün dengeleri FENERBAHÇE’mizin lehine çevireceğine inanıyoruz. Bu sebeplerden dolayı Sayın Ali KOÇ’u desteklediğimizi ve sizden de Efsane Başkanımız olarak, bu oluşumun önünü açarak, gerçekleşmesine yardımcı olmanızı saygılarımızla arz ediyoruz. Son sözümüz birlik, beraberlik içerisinde

    EN BÜYÜK FENERBAHÇE…=

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir