• FESTİVAL RENKLİ BAŞLADI

    Çocuk Festivali Avcılar’da halkın yoğun ilgisi ile başladı. Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinin karne tatiline giren çocuklar için hazırladığı ‘Çocuk Festivali’, Avcılarlı çocukların yoğun ilgisi ile başladı. Ücretsiz gerçekleşen Çocuk Festivalinin biletleri ise halkın yoğun ilgisi ile dağıtılmaya başladığı günün saati dolmadan tükenmişti.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de 1 hafta sürecek Çocuk Festivalinin ilk gününde, Avcılarlı çocukları yalnız bırakmadı. Çocukların bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Dr. Toprak yaptığı konuşmasında; “ Avcılar Belediyesi olarak size müthiş sürprizler hazırladık. Avcılar şu an Çocuk Festivali ile herkesin özendiği bir yer. Tiyatrolarımız var, eğlencelerimiz var, çeşitli konularda deney yapabileceğiniz eğlenirken öğrenmeye devam edeceğiniz yerler var. Sizler için hazırladığımız çok güzel sürprizler var. Sizler mutlu oluyorsunuz, sizler gibi yavrularımız olduğu için biz de çok mutlu oluyoruz çocuklar. Sizler çok akıllı, çok güzel çocuklarsınız. Her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Onun için bizler sizlere güzel hediyeler vermeye devam edeceğiz. Anneleriniz ve babalarınızla birlikte, sizleri geleceğe mutlu ve sağlıklı bir şekilde hazırlayacağız. Hepinizi çok seviyoruz, iyi tatiller ve iyi eğlenceler” dedi.

    BİLİM, SANAT, EĞLENCE… HEPSİ BU FESTİVALDE

    Açılışın ardından çocuklar Bilim Şovlarında dev yanardağ, balonlar, girdaplar, hortumlar ve çeşitli görsel deneyler yaparken, Bilim Parkında hava akımı, elektrik enerjisi, ses dalgaları, illüzyon gibi konuları öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Kukla Atölyesinde maske ve kaşık kuklanın nasıl yapıldığını öğrenirlerken de yüz boyama ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Planetaryum’da dünyanın oluşumu, gezegenler ve dinozorların yaşamını 3 boyutlu şekilde izleme imkanı bulan çocuklar, yapılan sürpriz ikramlarla da eğlenceli vakit geçirdiler. Bremen Mızıkçıları isimli tiyatro oyunu, daha fazla Avcılarlı çocuğu sanatla buluşturmak iki seans olarak sahnelenirken, Minyonlar isimli çizgi film sinema gösterimi ile çocuklar bol kahkahalı bir gün geçirdi.

    FESTİVAL 1 HAFTA SÜRECEK

    Avcılar Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çocuk Festivali Avcılarlı çocukların ve ailelerinin büyük beğenisini kazanırken, Avcılarlı vatandaşlar bu güzel sosyal aktiviteden ötürü Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Çocuk Festivali ise 1 hafta boyunca farklı tiyatro eserleri, çizgi sinema gösterimleri, eğlenceli bilim deneyleri ile 5 Şubat tarihine kadar devam edecek.

    1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir