• FESTİVALE SAYI GÜNLER KALDI

    Büyükçekmece Belediyesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için sürdürdüğü çalışmalarda sona geldi.

  • Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Festival etkinlik alanlarımızı dünyanın en iyi kültür ve sanat festivaline yaraşır şekilde yeniden düzenledik” açıklamasını yaptı.

    Festival alanı yenilendi

    Kültürpark’ta yapılan çevre düzenlemelerinin yanısıra, Kemal Sunal Amfi Tiyatro ve Barış Manço Sanat Merkezi’nde de tadilat çalışmaları yapıldı. Ayrıca Kültürpark ve Büyükçekmece genelindeki tüm umumi tuvaletler yenilendi. Yapılan çalışmaları bizzat yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ekiplerimiz festival için Kültür Park’ta son derece hummalı bir çalışma içerisinde. Festival alanında bulunan tuvaletlerimizi komple yeniledik. Festivalimize gelecek olan misafirlerimizi kusursuz bir şekilde ağırlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Festival alanımız komple yenileniyor” ifadesini kullandı.

    Tuvaletler yenilendi

    Sürdürülen çalışmalarda sona gelindiğini belirten Başkan Akgün, “Kültür Park’ta ve ilçemizdeki tüm umumi tuvaletleri yeniledik. Unutmayalım ki kültür, medeniyet tuvaletle başlar. Yabancı konuklarımızın konforu için tüm detayları düşünerek hareket ediyoruz. Festival etkinlik alanlarımızı dünyanın en iyi kültür ve sanat festivaline yaraşır şekilde yeniden düzenledik” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir