• GAZETECİLER ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE

    Ardahan Kültür Evi 10 Ocak gazeteciler gününde gazetecileri ağırladı.

  • Esenyurt Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıda gazeteciler Günü’nü kutlayan dernek başkanı Efrail Çifçi,  “Gazeteciler toplumun sesidir. Demokrasinin en önemli gereği olan gazetecilik mesleğini en iyi şekilde icra eden ve gece gündüz demeden zor şartlarda da olsa görevini yapan sizlerin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

    Ardahan Kültür Evi’nin faaliyetlerinden de bahseden Dernek Başkan vekili ve Gazeteci Metin Karakoç’ Karakoç; “İstanbul Ardahan Kültür Evi olarak; 25 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen kongrenin ardından Efrail Çiftçi Başkanlığında yeni seçilen yönetimimizle görevimize başladık. Bugüne kadar geldiğimiz süreç hem kendi hem de ilçe derneklerimizin düzenlediği sporsal faaliyetlere destek verdik ve katılım sağladık. Bölgemizde göreve başlayan idarecilerimize tebrik ziyaretleri gerçekleştirdik. Ramazan ve Kurban bayramlarında ihtiyaç sahiplerine destek olduk. Bölgede bulunan siyasi partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli olarak toplantılar düzenleyerek bilgi alış verişinde bulunduk. Anneler günü başta olmak üzere özel günlerde hemşerilerimizi bir araya getirmeye özen gösterdik” dedi.
    Programın sonunda Ardahan Kültür Evi Derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazeteciler dernek merkezinde bulunan kütüphaneyi gezdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir