• GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

    Küçükçekmece Belediyesi'nde yeni kurulan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çalışmalarına başladı.

  • Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in vizyonu ve misyonu ile adım adım büyüyen gençlik ve spor faaliyetleri bundan böyle ayrı bir müdürlük altında sürecek. Bu kapsamda Küçükçekmece Belediyesi Eğitim Şefi Oktay Kurt, Gençlik ve Spor Müdürü olarak görevlendirildi.

    Konuyla ilgili konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara yapılan yatırım geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. Biz daha iyi günler görmek istiyorsak, gençlerimizi iyi yetiştirmek zorundayız. Küçükçekmece Belediyesi olarak bu hizmetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında sürdürüyorduk. Ancak ayrı bir müdürlük kurarak gençlerimize sağladığımız hizmetlerin daha kapsamlı ve kolay bir şekilde sürmesini istedik” dedi.

     Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 23 branşta faaliyet gösteren spor okulları ile Küçükçekmece’de gençlere spor bilincinin daha fazla aktarılabilmesi, gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, her yıl yapılan  organizasyonlar ile birçok farklı branşın ilçe halkına tanıtılması ve gençlerin bu branşlara özendirilmesi konusunda çalışmalarını artırarak sürdürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir