• GÖZLER ESENYURT’TA OLACAK

    Ak Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları Danışma Meclisi gerçekleşti.

  • Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeşil Aytulum, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat ve mahalle teşkilatları katılım sağladı.

    “Esenyurt ’ta çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız”

    Programda konuşma yapan Esenyurt AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç şöyle dedi; “Biz Kadınlar Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında olduğumuz gibi 15 Temmuz’da da vatanımızı savunduk. Kadın Kolları olarak vatanımız için çok önemli olan referandum sürecinin farkındayız. Bu sebeple Esenyurt ‘ta çalınmadık kapı, tutulmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız” dedi. Koç, daha sonra AK Parti Esenyurt Kadın Kollarının yapmış olduğu faaliyetleri anlattı.

    “Referandum ’da bütün gözler Esenyurt‘ta olacak” 

    Duygu Koç ardından söz alarak konuşma yapan Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer; “Vatanımız ve milletimizin için çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Referandum ‘da bütün gözler Esenyurt ‘ta olacak. Kadın kollarımız bugüne kadar çok önemli görevlere imza atıllar. Allah nasip ederse bu süreçte ’de kadın kollarımıza çok büyük görevler düşüyor ve ben Esenyurtlu kadınlarımızın vatanımız ve milletimiz için bu kritik süreçte üzerlerine düşeceklerini yapacaklarına eminim” dedi.

    “Bu milletin dirilişine hiçbir güç engel olamayacak” 

    İlçe Başkanı Şenay Değer ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “1923- 1950 yılları arasında bu ülkede diktatörlük vardı. O zamanlar ezanımızı, Kur’an’ımızı, camilerimizi elimizden aldılar. Bu ülkede halk uyanır diye 1960’da Menderes’i idam ettiler. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan ile bir uyanış, bir diriliş gerçekleştiriyor ve bizler bu referandum da geçmişte yapılan darbelere, zulümlere dur diyeceğiz. Yeni Anayasa ile kendi seçtiğimiz lider bizi yönetsin, seçtiğimiz lideri de biz denetleyeceğiz. Darbecilere en güzel cevabı sizler verdiniz ve 15 Temmuz ruhu bu ülkede hala devam ediyor. Artık bu millet gözünü açtı Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Arap, Sünni bu ülke bizim diyorlar ve bu birliği, beraberliği gördükleri içinde fitne çıkarmak isteyenler bize saldırıyorlar.  Ama bu milletin dirilişine hiçbir güç engel olamayacak” dedi.

    Programda daha sonra konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Eşi Rabia Kadıoğlu şöyle dedi; “Hristiyanlar ve Yahudiler birleştiler ve Müslümanları hedef aldılar. Ben Başkanımızın iki yürüyüşünü hatırlıyorum biri Allah için, biri de Vatan için 15 Temmuz gecesinde 25 km. yol kat etti” dedi.

    “15 Temmuz Asra Bedel Bir Gecenin ve Allah’ın Adaletinin Gecesidir” 

    Programda 15 Temmuz Kadın Gazilerinden olan Safiye Bayat kürsüde şöyle dedi;  Bir kadın, eş, anne olmak gerçekten Türkiye Kadınına yakışır. Çünkü ondan önce iman ve cesaret vardır. Çünkü bizler vatan için evlat yetiştiren Anadolu kadınlarıyız. 15 Temmuz asra bedel bir gecenin ve Allah’ın adaletinin gecesidir. Zalimlerin görevi zulme devam etmek bizlerin görevi ise davamızın yolundaki engelleri kaldırmaktır. Bizim için Vatan yürekte başlar şehadetle biter. Zalimler için ise dağda başlar çöplükte biter” dedi.

    “Referandum sürecinde de gece gündüz demeden çalışacağız”

    Programda daha sonra söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca; “Gelecek olan referandum sürecinde AK Kadınlarımıza çok büyük işler düşmektedir. Bizler bugüne kadar nasıl bir özveri ve şevkle çalıştıysak bundan sonrada aynı duygularla devam edeceğiz. Türk kadınının gücünü ve yapabileceklerini nasıl Kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında ve 15 Temmuz’da göstermişsek bu referandum sürecinde de gece gündüz demeden çalışarak göstereceğiz” dedi.

    Konuşmalar ardından Esenyurt AK Parti Kadın Kolları Danışma Meclisi müzakereler bölümünde soru cevap olarak devam etti.

    e20b5866

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir