• GÜLÜMSE GÜLÜMSET SERGİSİ

    Büyükçekmece Belediyesi, engelli bireylere dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Gülümse Gülümset" adlı fotoğraf sergisine beşinci kez ev sahipliği yaptı. 

  •  

    Nakipoğlu Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı’nın düzenlediği sergide, vatandaşlar tarafından çekilen engelli bireylerin fotoğrafları sanatseverlerle buluştu.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergiye katılan Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, “Hiç sevmediğimiz insanlar bile gülümsediği zaman en azından içimizdeki negatiflik kaybolur. Gülümsemek ve gülümsetmek insanları birbirlerine hep bir adım daha yakınlaştırır. O yüzden gülmek ve gülümsetmek çok insani ve güzel bir duygu. Engelli çocuklarla birlikte olmak ve her gün biraz daha hayatı yakaladıklarını görmek bizler için de çok güzel bir şey. Bizler, engelli kardeşlerimizi hayatın içine katabildiğimiz oradan insanız. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün ve Nakipoğlu Sanat Vakfı adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

    “Gülümse gülümset” adlı fotoğraf sergisi 18 Aralık Pazar gününe kadar Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir