• HAYDİ ÇOCUKLAR FESTİVAL’E

    Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde karnelerini alıp yarıyıl tatiline giren çocuklar için ‘Çocuk Festivali’ düzenliyor. 

  • 30 Ocak Pazartesi tarihi ile başlayacak olan ‘Çocuk Festivali’ 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan ücretsiz Çocuk Festivalinde ise Bilim Parkından Çocuk Tiyatrosuna, Kukla Atölyesinden Sinemaya kadar birçok aktivite ile çocuklar eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda da öğrenmenin keyfini sürecekler.

    ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

    Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan Çocuk Festivalinde, çocuklar her gün bir Çocuk Tiyatrosu izleyebilecekler. Bilim Parkında çocuklar; uçakların nasıl uçtuğunu, çizgi filmlerin nasıl yapıldığını öğrenirken deney atölyesinde ise ressam robot yapımından farklı bilim deneylerine kadar birçok şey yapabilecekler. Kukla Atölyesinde el becerilerini geliştirecek olan çocuklar, Planetaryumda dünyanın oluşumundan uzaya, volkanik patlamalardan dinozorların yaşamına kadar birçok bilgiyi eğlenceli şekilde öğrenebilecekler. Daha birçok sürpriz aktivite ve ikramların yapılacağı Çocuk Festivali,  Avcılar’da karne alıp yarıyıl tatiline giren çocuklarda büyük heyecan yarattı.

    3

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir