• HALEP’E 3 TIR YARDIM

    Halep’teki acılara duyarsız kalmayan Büyükçekmece Belediyesi, “Halep’e İnsani Yardım Seferberliği” kapsamında Türk Kızılayı Büyükçekmece Şube Müdürlüğü işbirliğiyle, Halep’e yardım TIR'ları yolladı. 

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Dünya’da bu zamana kadar yaşanmış en büyük insanlık dramlarından birinin Suriye’de yaşandığını belirtti.

    TIR’lar Büyükçekmece’de uğurlandı

    Büyükçekmece Belediyesi ve Türk Kızılayı Büyükçekmece Müdürlüğü bölgeye gıda ve giyecek gibi ihtiyaçları karşılamak üzere 3 tır malzeme gönderdi. TIR’lar Cumhuriyet Meydanı’ndan Büyükçekmece Belediyesi ve Türk Kızılayı personeli tarafından uğurlandı.

    “Duyarsız kalamazdık”

    Her zaman yardıma muhtaç, mağdur durumda olanların yardımına koşan bir millet olduğumuzu belirten Başkan Akgün; ”Suriye’de binlerce insan hayatını kaybetti, binlercesi evini, barkını terk etmek zorunda kaldı. Büyükçekmece Belediyesi olarak bizde dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç insanlara yardım elimizi uzatıyoruz. Halep içinde duyarsız kalamazdık. Kızılay ile işbirliği yaparak 3 TIR insani yardım malzemesini Halep’e gönderdik” ifadesini kullandı.

    arsiv-foto

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir