• HAMZA EFE ARTIK ÇOK DAHA MUTLU

    Ayakta durmakta zorluk çeken ve yürüyemeyen 7 yaşındaki Hamza Efe Maden’e Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sahip çıktı.

  • Serebral Palsi hastası olduğu için dik duramayan ve yürüyemeyen Hamza’nın ailesi Büyükçekmece Belediyesi’nden yardım talebinde bulunduktan sonra küçük çocuğun hayatı değişti.

    Hamza için tasarlandı

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı üzerine Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, küçük Hamza’yı evinde ziyaret etti.  Yapılan incelemeler sonucunda Hamza’nın dik durmasını ve yürümesini sağlayan yürüme cihazı tasarlanarak kendisine teslim edildi. Daha önce ayakta duramayan ve yürüyemeyen Hamza Efe Maden, kendisi için tasarlanan yürüme cihazı ile artık rahatlıkla hareket edebiliyor.

    Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün taleplerine duyarsız kalmadığını belirten Hamza’nın ailesi, daha önce çocuklarının ayakta durup yürüyemediğini bu durumun hem Hamza’yı, hem de kendilerini çok üzdüğünü belirterek; “Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün sayesinde artık Hamza’nın hayatı çok daha kolaylaştı. Başkanımıza ve bizimle yakından ilgilenen ekibine çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir