ALTIN 2.240,53-0,12%
BITCOIN 2084046-5,02%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HANÇERLİ: RANTLA DEĞİL, SORUNLARLA İLGİLENECEĞİZ

HANÇERLİ: RANTLA DEĞİL, SORUNLARLA İLGİLENECEĞİZ

ABONE OL
16 Şubat 2019 15:41
HANÇERLİ: RANTLA DEĞİL, SORUNLARLA İLGİLENECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar’da çözüm bekleyen en önemli sorunların başında eğitimin geldiğini belirten Turan Hançerli, “Canımızı yakan bir durum” dediği Leyla Bayram İlkokulu’nda yoğunluk nedeniyle nitelikli eğitim verilemediğini ifade etti. “Avcılar’daki öncelikli derdim eğitim” olacak diyen Hançerli, “Leyla Bayram İlkokulu, 6 bini aşan öğrencisi ve 60’ı aşan sınıf mevcuduyla çağ dışı bir okul. Çocuklarımızın geleceği için öncelikle bu meseleyi çözüme kavuşturacağız.” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ
Sosyal belediyecilik vurgusunu yineleyen Turan Hançerli şu ifadeleri kullandı: “Halkın tamamının parti gözetmeksizin sorunlarıyla ilgilenen ve herkese eşit hizmet götürmeyi hedefleyen bir yerel yönetim anlayışımız var. Sloganımız çok açık ve net; biz zenginleri daha fazla zenginleştirecek bir yerel yönetim anlayışında değiliz. Biz çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve tüm dezavantajlıların sorunlarını çözmeye sahibiz. İlk günden itibaren sorun çözme odaklı çalışacağız. Evimizde kendi ailemizde neleri önemli görüyorsak Avcılar Belediyesi’nde de o sorunları çözeceğiz. Çünkü Avcılar bizim evimiz. Avcılar’daki eğitim meselesiyle yakından ilgileneceklerini belirten Turan Hançerli, 6 binden fazla öğrenciyle oldukça güç şartlarda eğitim veren Leyla Bayram İlkokulu’ndaki şartların muhakkak iyileştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

GENÇ İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Hançerli: “Genç işsizlik aldı başını gidiyor. Bu bizim meselemiz değil demeyeceğiz. Gençlerin işe ihtiyacı var. Belediye Başkanı olarak bu sorunu görmezden gelmeyeceğim.” “Avcılar’da genç işsizliği çözmek için çalışmalarımız olacak. Eğitimle birlikte gençlerin önüne yeni iş olanakları koyabilirsiniz. Gençlerimizi geleceğin mesleklerine hazırlamak durumundayız.” Avcılar’da 50 bini aşkın üniversite öğrencisi var. Bu öğrenciler Avcılar’da zaman geçirmeye başladıkta Avcılar esnafı ve Avcılar kazanacak” ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: