• Hançerli’den kadınlara pozitif ayrımcılık sözü

    CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, Avcılarlı kadınlarla bir araya geldi. CHP Avcılar Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Hançerli, "Kadınların ve erkeklerin eşit olduğu bir Avcılar hayal ediyoruz." diye konuştu.

  • CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, seçim çalışmalarına devam ediyor. Avcılar’da CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Hançerli, “Kadınların, erkeklerin, çocukların, gençlerin eşit olduğu bir Avcılar hayaliyle yola çıkıyoruz.” diye konuştu.

    Avcılar’daki kadın derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikle kadınlara pozitif ayrımcılık sözü de veren Turan Hançerli, “Kadınların, erkeklerle eşit yaşam olanaklarına sahip olmadığını kabul ediyorum. Kadınların haklarını iyileştirmek için pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Özellikle Avcılar’da kadınlarımız, erkekler ile yüzde yüz eşit haklara sahip olacak.” ifadelerini kullandı.

    ASLA PES ETMEYEN BİR TURAN HANÇERLİ

    Etkinlikte zorlu yaşamından örnekler veren Hançerli, hayat şartlarının karşısına çıkardığı zorlu senaryo karşısında hiçbir zaman yılmadan mücadeleye etmeye devam ettiğini söyledi. 31 Mart seçimlerinde kadınların desteğini isteyen Hançerli, “Engelleri aşarak bu noktaya geldik. Sizlerle birlikte önümüzde herhangi bir engel durabilir mi? Turan Hançerli’yi asla pes etmeyen biri olarak tarif edebilirsiniz.

    KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK SÖZÜ

    Avcılar’da kadınlara pozitif ayrımcılık sözü veren Turan Hançerli şu ifadeleri kullandı:

    “Kadınların eşit yaşam olanaklarına sahip olmadıklarını kabul ediyorum. Kadınları erkeklerle eşit hale getirmek için kadınlar lehine pozitif ayrımcılık yapmaya söz veriyorum. Öncelikle Avcılar’da kadınlar yüzde 100 her alanda eşit olacak. Kadınlarımıza sosyal, kültürel ve spor etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri alanlar yaratacağız. Bundan sonra siz sorunu ifade edeceksiniz. Siz talep edeceksiniz; biz Avcılar Belediyesi olarak sorunları çözeceğiz.”

    ÇÖZÜM ÜRETMEYE GELİYORUZ

    “Turan Hançerli olarak çözüm üretmeye geliyorum. Avukat olarak sorunları çözmek bizlerin işi. Güvenli kent meselesi Avcılar’da en önemli meselelerimizden bir tanesi.

    Güvenlik, sokakta gecenin 3’ünde rahatça yürüyebilme özgürlüğüdür. Bunu da sağlayacağız. Uyuşturucu ve suç örgütlerinin Avcılar’da barınmasına izin vermeyeceğiz. Avcılar’da depreme güvenli konutları mutlaka en hızlı şekilde inşa edeceğiz. Avcılar’ın Esenyurt olmasına asla izin vermeyeceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir