• HANDAN TOPRAK: EN DOĞRU KARARI AVCILAR HALKI VERECEK

    Avcılar Belediye Başkanı ve aynı zamanda DSP Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak DSP ilçe başkanlığını ziyaret etti. Avcılar’ın kızı olduğu vurgusunu yapan Toprak, ‘En doğru kararı Avcılar halkının vereceğini’ ifade etti.

  • Yola kiminle devam edeceğinin karanını Avcılar halkının vereceğini ifade eden Toprak, ‘Görevde olduğum süre boyunca bin kişiye yakın kişiye iş istihdamı sağladık. 5 yıl boyunca bu bin kişiye istihdam sağladıysam bu ailelerin çocuklarına burs imkanı sağladım demektir. Biz hep hesabımızı insan, çocuk ve ailem üzerinden yaptım. Onların gelecekleri için yaptım. Ben Avcılar halkının evladıyım. Görevime devam etmek veya etmemekle ilgili kararı Avcılar halkına soruyorum ve onlara bırakıyorum. Partiler kendiler kimin yapması gerektiğine karar vermiştir. Avcılar halkıda bu görevi kimin sürdüreceğine karar verecektir. Ben Avcılar halkının özgür iradesine bırakıyorum’ ifadesini kullandı.

    EN DOĞRU KARARI AVCILAR HALKI VERECEK

    Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak konuşmasının devamında, ‘Demokrasi tarihinini dürüst siyaset insanı ve hepimizin Karaoğlan’ı olarak her zaman gururla yad ettiğimiz, Avcılar’da heykeli ile ve emekliler parkında adını yaşattığımız Bülent Ecevit’le. Emekliler parkında emeklilerimize her zaman ücretsiz simit dağıtılır, çayı verilir. Çünkü onlar Bülent Ecevit’in adının taşıdığı emekli kafededirler. Avcılar’ın en güzel yerinde sosyal yaşamla buluşmuştur. Onların kadın ve doktor belediye başkanı vardır. O yaştaki insanlara bütün ihtiyaçlarını gözününde bulundurmuş, emekli kafesinin yanın da gazi evinide oluşturmuştur. Evlatlarımızı okutmaya, İş vermeye, istihdam sağlamaya devam etmek için, Avcılar’ın kendi takdirine bırakmaktadıyız. Bana bu onuru ve bu görevi veren Avcılar halkına teşekkür ediyorum. En doğru yerde burada siyasetimide devam ettirme içindeyim’ şeklinde konuştu.

    ARD ARDA AÇILIŞLAR

    Birçok mahalleye yeni okul projesi olduğunu belirten Toprak, ‘Cihangir Mahallesine bir Fen lisesi kazandıracağız. Frizköy mahallesine Anadolu Lisesi. Yeşilkent mahallesine ilk öğretim okulu ve onunu yanına park. Avcılar Üniversite ve turizm kenti olacak. Öğrenci yurdunu yaptık. Önümüzdeki günlerde huzurevi, kadın dayanışma evi, Yeşilkent kapalı pazar yeri Ispartakule Fuar alınını açılışını gerçekleştireceğiz. Bütün Avcılar halkımızıda bu açılışlara davet ediyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir