• HANDAN TOPRAK RESMEN DSP’NİN AVCILAR ADAYI OLDU

    CHP’de yeniden aday gösterilmeyen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, CHP’den dün itibariyle istifa etmişti. Bugün DSP Genel Merkezi’nde yapılan açıklamada Handan Toprak resmen DSP Avcılar Belediye Başkan adayı oldu.

  • CHP’de yeniden aday gösterilmeyen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, CHP’den dün itibariyle istifa etmişti. Bugün DSP Genel Merkezi’nde yapılan açıklamada Handan Toprak resmen DSP Avcılar Belediye Başkan adayı oldu.

    DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile birlikte kameralar karşısına geçen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak: ‘Ülkemizin iki kutuplu olarak bundan sonraki dönemde seçimlere katıldığı günlerden geçerken özellikle kendi kentimizle ilgili olarak halkın önüne konan seçenekleri kendi belediye başkanını seçerken özgür iradesi ile karar vermeleri konusunda oluşan durum nedeyle bununki duruma gelinmiştir. Özellikle şunu söylemek istiyorum. İki kutuplu seçim sisteminde partilerin genel merkezlerinde halkın önüne konulan adaylarla değil. Demokrasi tarihinin çok önemli ve eşsiz liderlerinden Bülent Ecevit’in kurmuş olduğu ve siyasi tarihimizde tertemiz sayfaya sahip olan Demokratik Sol Parti’de devam edip halkımıza kendi belediye başkanını seçme şansı tanırken aynı zamandada demokrasi mücadalemize ve bir kadın olarak İstanbul ve Marmara’nın tek kadın belediye başkanı olarak, kadının insan hakları mücadelesini de verip, Demokratik ortamlarda Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine ve Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkan bir anlaşımızla halkımıza huzurun ve bereketin olduğu dönemlere taşımakta bundan sonra ak güvercin simgesiyle Cumhuriyetimizin tüm değerlerini üzerinde toplamış olan DSP’de yolumuza devam etme kararı içindeyiz. 1 Nisan’da bu başarının geleceğine inanmaktayım. Bu nedenlede çıktığımız bu yolun ülkemize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir