• HASAN AKGÜN’E BÜYÜKŞEHİR YAKIŞIR

    Büyükçekmece Belediyesi’nin her sene geleneksel hale getirdiği büyük halk iftarına bu sene CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’da katıldı. Altay Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yakışacağını söyledi.

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin her sene geleneksel hale getirdiği büyük halk iftarına bu sene CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’da katıldı. Altay Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yakışacağını söyledi.

    Büyükçekmece Belediyesi’nin her sene geleneksel hale getirdiği büyük halk iftarına bu sene CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay’da katıldı. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile bütün mitingde yer alan Altay, seçimin ikinci tura kalacağını ve ikinci turda da Muharrem  İnce’nin yüzde 56 oy alarak cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

    Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 12 Bin kişilik dev halk iftarına katılan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay merkezsiyaset.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Eser’in sorularını yanıtladı. Katıldığı mitinglerde muhteşem bir havanın olduğun söyleyen Altay, ‘Toplumda bir değişim talebi vardı. Ak Parti’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ında itiraf ettiği gibi bir metal yorgunluğu içinde olması yoldan çıkanların yorulanların olması doğru bir tespitmiş. Erdoğan’a bu yüzden teşekkür etmek lazım. Toplumda artık Ak Parti yorgunu olmuş. Biz bunu Edirne’den Hakkari’ye, Rize’den Alanya’ya kadar Türkiye’nin her kesiminde doğuda batıda bütün illerimizde sayın İnce’ye yönelik muhteşem bir ilgi var. Millet artık elindeki ayağındaki zincirleri aldı prangalarından kurtulmak üzere’ belirtti.

    SEÇİM İKİNCİ TURA KALIR

    CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay seçimlerin ikinci tura kalacağını söyledi. Altay, ‘Gerçekçi olmak lazım seçim ikinci tura kalır. Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce arasında ilk turda fark 5 puandan fazla olmaz. İkinci turda ise Muharrem İnce yüzde 56-57 oyla cumhurbaşkanı olur. Bunu çok net söylüyorum’ ifadelerini kullandı.

    HASAN AKGÜN BÜYÜKŞEHİR’E YAKIŞIR

    Konuşması sırasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür eden Engin Altay Büyükşehir Belediye Başkanımız  Hasan Akgün demesi vatandaşlardan alkış aldı. Altay, ‘Siyasette herşey mümkündür. Büyükşehir’e Hasan Akgün yakışır’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir