• HASTANEDEN YENİ AÇIKLAMA

    MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın intihara teşebbüs eden eşi Hülya Sancaklı'nın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi.

  • Yapılan açıklamada, Hülya Sancaklı’nın durumunun stabil olduğu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi. Tedaviyi yürüten ekibin başkanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, bu tür yaralanmalarda ilk 72 saatin büyük önem taşıdığını vurguladı.

    Medicana International İstanbul Hastanesi Nöroşirurji Kliniği Başkanı Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ve hayati tehlikesinin bulunduğunu belirterek, “Bugün yaptığımız değerlendirmelerde beyinsel, karaciğer, böbrek, akciğer diğer organların hemodinamisi stabil gözüküyor. Olaydan sonra, müdahale edildikten sonra geriye gitme yok.” dedi.

    Prof. Dr. Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sancaklı’nın dün saat 20.30 sıralarında ateşli silah yaralanmasıyla hastanelerinin acil servisine getirildiğini, yapılan değerlendirmenin ardından hemen ameliyat kararı alındığını belirtti.

    SAĞLIK BAKANI DA ARADI

    Sancaklı’nın ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığını aktaran Akdemir, şu bilgileri verdi: “Hastaneye geldikten sonra hayati tehlikeyi atlatmak için ilgili müdahale kararı alınıyor. Bu akut dönem yaklaşık 72 ila 96 saat arasında değişir. Bu travmanın şiddetine göre değişiyor. Bugün yaptığımız değerlendirmelerde beyinsel, karaciğer, böbrek, akciğer diğer organların hemodinamisi stabil gözüküyor. Olaydan sonra, müdahale edildikten sonra geriye gitme yok.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir