• HAYAL EDİN, GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN

    Küçükçekmece Belediyesi, TRT Spor Spikeri Yasin Dallı'yı  Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya getirdi.  

  • Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt,Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Atilla Karataş,okul öğretmenleri ve öğrenciler  katıldı.

    “ÖNCE HAYAL EDİN”

    ’Başarıya ulaşmak için önce hayal etmenin önemine değinen Yasin Dallı,   “Ben çocukluğumda Karacakılavuz’da ayçiçeği tarlalarında gezerken maç anlatırdım ve ileride bir gün radyo ya da televizyonda maç anlatmayı hayal ederdim. Çok şükür bunlar bana nasip oldu. Sizler de hayallerinizin peşinden koşun, mutlaka ulaşırsınız” ifadelerini kullandı. Yasin Dallı öğrencilerle mesleki anılarını paylaşarak, spiker olmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

    Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Atila Karataş tarafından Dallı’ya çiçek takim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir