• HAYATA TUTUNDU SAHİBİNİ BEKLİYOR

    Her canlının yaşam hakkına sahip çıkan Küçükçekmece Belediyesi, sevimli dostlarına yardım etmeye devam ediyor. Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi veteriner hekimleri araba çarpan sevimli av köpeğini ameliyat ederek hayat döndürdü.

  • Küçükçekmece Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi veteriner hekimleri, sahibi tarafından sokağa terk edilerek, trafik kazası geçiren sevimli av köpeğini ameliyat ederek hayata tutunmasını sağladı.  Tedavisi devam eden sevimli köpek kendisini sahiplenecek hayvan severi bekliyor.

    “BAKAMADIĞINIZ KÖPEĞİ SOKAĞA ATMAYIN”

    Küçükçekmece Yeni Mahalle’de trafik kazası geçiren sevimli av köpeği, duyarlı bir vatandaş tarafından Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Merkezde acilen ameliyata alınan köpeğin açık yaraları kapatılarak tedavi altına alındı. Yaklaşık bir hafta boyunca tedavisi sürecek av köpeği, tedavi sonunda yeniden yürüyebilecek. Sevimli av köpeği rehabilitasyon merkezinden kendisini sahiplenecek hayvan severi bekliyor. Merkezde görevli olan veteriner hekim Ferdi Algur de vatandaşların bakamadıkları köpekleri sokağa atmaması konusunda uyarıyor.

    “BURAYA GETİRİLMESEYDİ ÖLEBİLİRDİ”

    Tedavi için getirilen köpeğin trafik kazasında yaralandığını belirten Küçükçekmece Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli veteriner hekim Ferdi Algur, “ Geldiğinde bacaklarının çeşitli kısımlarına açık yaralar mevcuttu bunları kapattık ve tedavisini yaptık. Şimdi uygun birisinin sahiplenmesini istiyoruz. Köpek bu açık yaralar ile dışarıda yaşasaydı, yaraları kısa süre sonra enfeksiyon kapacaktı. Bu da kısa süre sonra hayatı tehlike oluşturabilecekti. Vatandaşımızın köpeği arabasına alıp buraya getirmesine gerçekten ben kahraman gözü ile bakıyorum. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir