• HAYDİ BRE PEHLİVAN

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her yıl olduğu gibi bu yılda Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek üzere Edirne’ye gitti.

  • Edirne’deki Sarayiçi Er Meydanı’nda 656’ıncısı gerçekleştirilen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, müsabakaları izleyen Başkan Cem Kara, müsabakalar öncesi başpehlivanlarla bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

    Başkan Kara’ya basının ilgisi yoğun oldu

    Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Cem Kara, spora ve sporcuya her zaman destek olduğunu söyleyerek her fırsatta spor müsabakalarını izlediğini belirtti. Ata sporumuz güreşe verdiği önemin altını bir kez daha çizerek, Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’nın başarılarından söz eden Başkan Cem Kara ayrıca her yıl geçeneksel olarak Çatalca’da düzenlenen Erguvan Festivali’nde Yağlı Güreş Turnuvası düzenlendiğini de sözlerine ekledi.

    Altın kemer sahibini buldu

    Final karşılaşmasında başpehlivanlar İsmail Balaban ve Orhan Okulu, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Karşılaşmanın 54. dakikasında paçasından yakalamak amacıyla hamle yaptığı sırada rakibini açık düşüren İsmail Balaban, rakibi 2015 yılı birincisi Orhan Okulu’yu yenerek, altın kemerin bu yılki sahibi oldu.

    Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’nın başarısı

    1. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Çatalca Belediyesi Güreş Takımı da başarılı müsabakalara imza atarak adından söz ettirdi. Minik 2 boyunda Engin Atar 7 maçın sonunda 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

    2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir