• HAYDİ! SENDE KATIL

    Küçükçekmece Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ve sonrası vatandaşların kadraja yansıyan fotoğraflarının ‘en’ lerini ödüllendirmek için düzenlediği fotoğraf yarışmasına başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

  • Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fotoğraf yarışmasında, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı darbecilere o geceyi dar eden Türk milletinin verdiği mücadele, milli iradeye sahip çıkan Türk halkının birlik ve beraberlik içerisinde tuttukları demokrasi nöbetleri ve  6 milyon insanın Yenikapı’da bir araya gelerek tüm dünyaya vatan sevgisini bir kez daha gösterdiği anlardan kadraja yansıyan fotoğraf kareleri yarışacak. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı yarışmaya Türkiye genelinden katılımcılar, başvuruda bulunabilecek.

    SON BAŞVURU TARİHİ 19 EYLÜL

    15 Temmuz konulu en etkileyici fotoğrafı ben çektim diyen, 18 yaş üstü tüm vatandaşlar için yarışmanın son başvuru tarihi 19 Eylül 2016 Pazartesi. Fotoğraflar online (çevrimiçi) olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=244 adresinden yüklenecek.

    DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

    Yarışma sonunda birinci 10.000 TL, ikinci 7.500 TL, üçüncü olan 5.000 TL, mansiyon ödülünü kazanan ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. Küçükçekmece Belediyesi özel ödülü 1.500 TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine 200 TL para ödülü verilecek.

    Yarışmayla ilgili ayrıntılı olarak ‘www.15temmuzfotograflari.com’ sitesinden bilgi edinilebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir