• HAYIR’A BÜYÜK İLGİ

    TBMM Başkanvekili  Akif Hamzaçebi , Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, Bakırköy'de bulunan İstanbul Pazarcılar Odası'nı ziyaret ettikten sonra Bakırköy Cumartesi Pazarı'nda pazarcı esnafıyla kahvaltı yaptılar ve pazarı dolaşarak yurttaşlarla görüştüler.

  • CHP’nin 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu, “Hayır Kampanyası” için saha çalışması yapan CHP’lilere pazarcı esnafı büyük ilgi göstererek referandumda hayır oyu vereceklerini ilettiler.
     
    CHP’li TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, anayasa değişikliği ile Türkiye’de rejimin değişeceğini ifade ederek bütün yetkiler tek elde toplanacak ve denetim mekanizmasının ortadan kalkacağını söyledi. 
    CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da cumhuriyet tarihinin en önemli oylamasının 16 Nisan’da yapılacağını belirterek,”Çocuklarımızın geleceği için hayır diyoruz. Bütün yurttaşlarımızın 16 Nisan’da hiç bir mazeret üretmeksizin sandığa gidip oy kullanması gerekiyor. Cumhuriyet tarihimizin en önemli oylamasında mutlaka oyumuzu kullanalım.”dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir