• HEDİYENİZE BU SERGİDEN ALIN!

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin 24. dönem yılsonu sergi açılışı Kültürpark tarihi Kervansaray’da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  • Serginin açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, el emeği göz nuru eserlerden oluşan serginin Anneler Günü öncesinde önemli bir fırsat olduğunu belirterek; “Annenize çok özel ve güzel bir hediye almak istiyorsanız bu sergiden alın” diye konuştu.

    Onbinlerce kişiye eğitim verildi

    Sergi açılışına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve eşi Hatice Akgün, Büyükçekmece Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Daşdan, Belediye Meclis Üyeleri Dilek Tekin, Haluk Helvacıoğlu, Selda Gidiş Uzkan, İbrahim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Başkan Danışmanı tarihçi ve yazar Sacide Bolcan ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Halk Akademisi’nin bugüne kadar onbinlerce kişiye sanat ve mesleki eğitim verdiğini belirterek; “Bugün yine bir yılın emeği ve göz nuru olan eserlerin yer aldığı muhteşem bir serginin açılışını gerçekleştiriyoruz. Muhteşem diyorum çünkü biliyorum ki bu işi en iyi siz yapıyorsunuz. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi sizlerin sayesinde her geçen daha da büyüyüp gelişiyor” dedi.

    “Annenize çok özel hediye alabilirsiniz”

    Büyükçekmecelilere de çağrıda bulunan Başkan Akgün, şunları söyledi:

    “Önümüzde Anneler Günü var. Hepimiz bu anlamlı günde annemize olan sevgi, saygı ve minnetimizin ifadesi olarak, onları mutlu edebilmek adına bir hediye alırız. Bu yıl annenize çok değişik ve çok özel bir hediye almak istiyorsanız Büyükçekmece Kültürpark’a Kervansaray’a gelin. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.”

    Sergi bir hafta açık kalacak

    Sergi açılışından sonra 1890 yılından kalma eski bir Rum evinin kapısından yapılan masada dikiş makinesi şeklinde yapılan pasta kesildi. Başkan Akgün daha sonra tarihi Kervansaray’daki sergiyi gezerek, eğitmenlere sertifika dağıttı. Büyükçekmece Belediyesi Halka Akademisi bünyesinde yer alan 18 sanat merkezinde, 39 gönüllü eğitmen nezaretinde 40 branşta 1480 kursiyerinin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi bir hafta süreyle açık kalacak.

    p1460415

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir