• HER YÖNÜYLE FARK YARATACAK

    Sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalara devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni sosyal tesisler kazandırmayı sürdürürken ilçedeki park sayısı da her geçen gün artıyor.

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin Tepecik Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Barış Parkı ile Amfi Tiyatro düzenleme ve yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere.

    Tepecik halkı yeni sosyal tesisine kavuşacak

    Bölge denetimleri sırasında vatandaşların talepleri üzerine harekete geçen Başkan Akgün, Tepecik’e çok modern ve fark yaratan bir tesis yapılması için kolları sıvadı. 3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen sosyal tesisin içerisinde, kafeterya, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar mevcut. Barış Parkı’nın hemen yanında bulunan amfi tiyatro kısmının da yenileme çalışmaları yapılıyor. Barış Parkı, Tepecik halkına sadece park değil aynı zamanda da çok amaçlı bir sosyal tesis hizmeti verecek.

    Akgün: Prestijli bir sosyal tesis yaptık

    Yapılan park ve yenileme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Baştan aşağı yenilenen ve içerisine sosyal tesis yapılan Tepecik Barış Parkı, vatandaşlarımız için sosyal zenginlikleriyle fark yaratacak bir proje. Sadece çocuklarımızın değil her yaştan vatandaşımızın yararlanabileceği, sosyal aktiviteler gerçekleştirebileceği özel bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Yapımı tamamlandığında her yaştan vatandaşa ev sahipliği yapabilecek imkanlara sahip, prestijli bir sosyal tesisi Büyükçekmecemize kazandırmış olmanın mutluluğunu paylaşacağız’’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir