• HİJYENE TEŞEKKÜR ÖDÜLÜ

    Beylikdüzü Belediyesi, Modern Kurban Satış ve Kesmi Yeri’nde bu Kurban Bayramı’nda da denetimi elden bırakmadı.

  • Kurbanlıkların hijyenik ortamlarda satılması için sürekli denetimler yapan belediye, en temiz çadırların sahiplerini altın takdim etti.

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından kullanışlı ve güvenilir olması adına her türlü koşulu sağlanan Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri bu yıl da kurbanlık almaya gelen vatandaşları layığıyla ağırlıyor. Ambarlı Tır Parkı içerisinde kurulan alanda ilaçlamalar ve denetimler yapan Beylikdüzü Belediyesi, “En Hijyenik Çadır” ödül törenini düzenledi. Kurban satışı yapan ve onlarca farklı memleketten gelen satıcıların arasında tatlı bir rekabet oluşturan yarışta kazananlara ödüllerini Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

    Komisyonca belirlenen 6 çadır sahibine altın takdim edildi. Küçükbaş hayvan çadırı kategorisinde 1. beş numaralı çadırın sahibi Yüksel Kılıç, 2. Adalı Çiftliği çadırının sahibi Şükran Bey oldu. Büyükbaş hayvan çadırı kategorisinde ise, 1. A1-8/16 Aydın Bakar-Ahmet Yurt, 2. B1-14 Hasan-Sezer Kurt, 3. A1-13 Halim Güneş oldu.

    “Huzurlu Bir Bayram Diliyorum”

    Hem satıcılar hem de alıcılar için temiz, rahat ortamlar yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Ekrem İmamoğlu, “Kurban Bayramı bizim en önemli buluşma anlarımızdan ve bu bayramın vecibeleri daha teferruatlı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarım, hayvanlarını yetiştirip getiren emekçi dostlarım hepinize teşekkür ederim. Tüm satıcılar inşallah büyük emeklerinin karşılığını alarak kalplerinden geçen kazançlarıyla memleketlerine dönerler. Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Huzur içinde bir bayram diliyorum.” diye konuştu.

    temiz-c%cc%a7adir-o%cc%88du%cc%88l-to%cc%88reni-5

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir