• HÜKÜMETTEN FLAŞ YAZ SAATİ AÇIKLAMASI

    Uygulanmaya başlanıldığı günden beri vatandaşlar tarafından oldukça eleştirilen yaz saati uygulaması ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş bir açıklama yaparak, "Yaz saatiyle ilgili herhangi bir çalışmamız yok geriye almak gibi bir niyetimiz yok" dedi

  • Bakanlar Kurulu kararı ile Avrupa ülkelerinin aksine 29 Ekim’i 30 Ekim’e bağlayan gece saatlerde değişiklik yapılmamıştı.

    Türkiye’de yaz saatinin devam etmesi sonucu özellikle Batı illerinde yaşayanlar işe gün ağarmadan işe gitmek zorunda kalmaktan yakındı.

    İstanbul’da toplu ulaşımda önemli merkezlerden biri olan Avcılar, Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonları’nda gün ağarmadan büyük kalabalık görülüyor. İstanbul’da halen sabah ezanı saat 07.20’de okunurken uzak semtlerdeki işlerine gitmek zorunda kalanlar bundan Avcılar’da metrobüse binip işlerine gidebilmek için 1.5-2 saat öncesinden uyanmak zorunda kaldıklarını anlattılar.

    NUMAN KURTULMUŞ SON NOKTAYI KOYDU
    Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, bugün Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaz saati uygulamasıyla ilgili de çok kritik bir açıklama yaptı. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, “Yaz saatiyle ilgili herhangi bir çalışmamız yok geriye almak gibi bir niyetimiz yok” sözleriyle tartışmalara son noktayı koydu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir