ALTIN 2.245,410,10%
BITCOIN 2131419-2,61%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İBB’DEN SANAYİCİYE BÜYÜK DESTEK

İBB’DEN SANAYİCİYE BÜYÜK DESTEK

ABONE OL
18 Mayıs 2018 10:14
İBB’DEN SANAYİCİYE BÜYÜK DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, sanayicilerden gelen geri dönüşüm suyunda indirim yapılması talebini olumlu karşıladı. Talep İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı İSKİ Genel Kurulu’nda, temizlenerek kullanım suyu haline gelen geri dönüşüm sularının birim fiyatında yüzde 16,6 indirim yapılmasını onayladı.

Kararla; evsel, endüstriyel ve zirai atıksuların biyolojik ve ileri biyolojik arıtmalarda kullanım suyu haline gelmesiyle oluşan geri dönüşüm suyunun birim fiyatı, 42 kuruştan 35’e kuruşa indirildi. İSKİ’nin Abone Hizmetleri Tarife ve Uygulama Yönetmeliği kapsamında alınan karar, AK Partili Meclis Üyelerinin oy çokluğuyla alındı.

Başkan Mevlüt Uysal, “Sanayicilerimizle görüşmelerimizde gelen bu talepleri değerlendirdik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicilerimize, yatarım yapan iş adamlarımıza her daim destek olduk. Meclisimiz de indirim talebini uygun buldu ve onayladı. Hayırlı olsun” dedi.

İSKİ’nin ileri teknolojiyle inşa ettiği arıtma tesislerinde temizlenen sular, özellikle İstanbul’un sanayi bölgelerindeki fabrikalar ile park ve bahçelerin sulamasında kullanılıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: